Pages

reede, 14. september 2012

Ööläbi õues viibimised

Ma olen olnud seni oma eluajal ööläbi õues 6 korda. Esimene kord oli 17.08.2011 ja viimatine 17.08.2012. Õues olen olnud huvitavate ilmaolude pärast, sobival ajal.

Olen pildistanud omajagu fotosid enamus kordadest.
04.08.2012 oli pilvine ja öö esimeses pooles ka sajune. Seetõttu vaid 2 fotot ja needki varahommikul.

3 kommentaari:

  1. Kahjuks olen ise üsna laisaks läinud ja autot ka hekel pole, mistõttu viimasel ajal pole öiseid õuesviibimisi olnud. Aga kunagi põhikooliaegadel vaevas mind küll küsimus, kuidas ikka udu öösel tuleb - heidad õhtul magama - ei midagi, ärkad üles - kõik udune. Siis viibisin küll suvilas ööd põllu ääres, et näha, kuidas udu tuleb, mitu korda ei tabanud õiget aega, aga lõpuks nägin ikka ära.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Lisaks võib märgata ka seda, et ühtäkki on kõik nii vaikne - kella 03:30 ja 05:30 vahel oli täielik vaikus - kilomeeter eemal sõitvat autot on täitsa hästi kuulda, kuna liiklussagedus on mõni sõiduk tunnis saja sõiduki asemel.


      Kas olete mõnel troopiliselt soojal ööl samuti õues ööläbi viibinud?

      Kustuta
  2. Jaa, 2002 ja 2006, siis proovisin seda mitmel ööl Laitses. 2007 oli mai lõpus ka Laitses, kuid siis eemaloleva äikese tõttu. Lisaks veel 2010, kuid see hõlmas igal pool ringisõitmist ja äikeste tagaajamist, mitte ei olnud ühe koha peal. Kaitseväes sai samuti päevade viisi ja muidugi öösel väljas oldud, nii suvel kui talvel, kuid mitte kordagi nii soojadel öödel.
    Viimastel aastatel on öisel ajal väljas olnud just äikest või udu autoga taga ajades. Nii mõnigi kord kogunes sõiduga kilomeetreid üle 500. Pärast kaitseväge enam ei ole viitsinud, aga ilmselt mingi hetk on jälle piisavalt suur huvi, et niiviisi nautida ilmanähtusi.

    VastaKustuta